Aziz Yıldırım siyasete mi hazırlanıyor?

Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın siyasete girebileceği iddiasını ortaya attı.

16 Şubat 2017 Perşembe 14:23
Aziz Yıldırım siyasete mi hazırlanıyor?

 Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın siyasete girebileceği iddiasını ortaya attı.

Oray Eğin, “Aziz Yıldırım’ın Yolculuğu” başlıklı yazısında, Aziz Yıldırım’ın Zülfü Livaneli konserine gitmesi hatırattı.

“Hep simge isim olan Livaneli ama son yıllarda daha birleştirici bir figüre de dönüştü” diyen Eğin, “Aziz Yıldırım’ın bunu bilmemesi imkânsız. En önde oturmak, şarkılara eşlik etmek, gözünün yaşlanması... Bu bir mesajdır” diye yazdı.

“Livaneli konseri haberini okuduktan sonra Aziz Yıldırım’a yakın çevrelere sordum: Siyasi nabız yokluyor olabilir mi?” diyen Oray Eğin şöyle devam etti:

“FANTEZİ BİLE OLSA…”

“Önce çok yakınındaki bir gazeteci ‘Yok canım’ dedi. Ama bir başka kaynağım İstanbul’da belli bir kesimden ciddi bir ilgi olduğunu, iş dünyasından çeşitli insanların bu konuyu gündeme getirmiş olabileceğini aktardı. Kendi aralarında sessizce konuşmuşlar belli ki; fantezi bile olsa.”

Son Güncelleme: 16.02.2017 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15