Aziz Yıldırım’ın kapıştığı CEO’nun eşi Katarina Konks’tan Fenerbahçe mesajı!

Geçen sezon Euroleague finalinde oynanan Fenerbahçe - CSKA Moskova maçında Aziz Yıldırım'ın kapıştığı Rus CEO Dmitry Konov'un maçta tüm ilgiyi üstüne çeken eşi Katarina Konks, Instagram'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 17:45
Aziz Yıldırım’ın kapıştığı CEO’nun eşi Katarina Konks’tan Fenerbahçe mesajı!

 sponsorlarından biri olan petrol zengini Dmitry Konov’la Aziz Yıldırım arasında tartışma çıkmış, ikili adeta birbirine girmişti. Basında büyük yankı bulan olay sırasında dikkatleri bir başka isim daha çekmişti: Konov’un eşi Katarina Konks…

O gün güzelliği ile ilgi odağı olan ve hafızlara kazınan Konks, Fenerbahçe’nin Olympiacos’u devirerek THY Euroleague’de şampiyonluğa ulaşmasının ardından kişisel Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

İstanbul’da bulunan Konks, yaptığı paylaşımda Fenerbahçe logosuyla birlikte “Tebrikler! Congratulations” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 22.05.2017 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15