Başakşehir durdurulamıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta heyecanı Çaykur Rizespor Medipol Başakşehir maçı ile devam etti. Kümer düşme hattından kurtulmak isteyen Rizespor'un lideri konuk ettiği maçta gülen taraf 2-1'lik skorla Medipol Başakşehir oldu.

10 Kasım 2018 Cumartesi 19:37
Başakşehir durdurulamıyor!

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor, lider Medipol Başakşehir’i konuk etti. Özellikle son bölümü nefes kesen karşılaşmada gülen taraf 2-1’lik skorla konuk ekip Medipol Başakşehir oldu ve Abdullah Avcı’nın öğrencileri puanını 27’ye yükselterek zirvedeki yerini korudu ve milli araya moralli bir şekilde gitti.

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor ise ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda yediği gollere engel olamadı. Başakşehir’de 52’de Manuel da Costa ile öne geçti, 64’te Riad Bajic ile farkı ikiye çıkardı. 79’da Vedat Muriqi ile farkı bire indiren Rizespor, son bölümde gol arasa da tabelayı değiştiremedi ve 8 puanla son sırada kaldı.

Son Güncelleme: 10.11.2018 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15