Beşiktaş, Fernando Torres ile anlaştı!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızı renklerine bağlamak için gecesini gündüzüne kattı..

30 Aralık 2016 Cuma 11:30
Beşiktaş, Fernando Torres ile anlaştı!

 Mario Gomez'den sonra forvet hattında istediği performansı bir türlü göremeyen Beşiktaş kulübünün ünlü golcü Fernando Torres ile anlaştığı iddia ediliyor.

Bu sezon Vincent Aboubakar'ı transfer eden Beşiktaş, Kamerunlu futbolcunun performansından memnun değil. Ligin ilk yarısında 3 golle takımına katkı sağlayan Aboubakar'ın yerine bir çok isim gündeme geldi.

Edinilen bilgite göre Beşiktaşlı yöneticiler harekete geçerek İspanya'da transfer pazarlığına oturdu. Beşiktaşlı yöneticiler, Atletico Madrid'de forma şansı bulamayan 32 yaşında dünya yıldızı olan golcü Fernando Torres ile prensipte anlaştığı öne sürüldü.

(Ajansspor)

Son Güncelleme: 30.12.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15