Cenk Tosun 60 milyon Euro!

Cenk Tosun her gol attığında Twitter’da, “Tosun 50 milyon, 100 milyon Euro” diye tweet’ler atıldı. Önceki gece atılan tweet’lerse şuydu: “Tosun 150 milyon Euro”. Elbet menajerler daha gerçekçi. Batur Altıparmak, “20 milyon Euro’ya gider” derken, Fazıl Özdemir, “Aboubakar 50 ise Cenk 60 eder” diyor.

19 Ekim 2017 Perşembe 10:01
Cenk Tosun 60 milyon Euro!

Yükselen grafiği, Avrupa'daki performansı ve İngiliz kulüplerini peşine takmasıyla gündeme birçok kez gelen Beşiktaş'ın forveti Cenk Tosun için 2 ünlü menajer çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak gündeme 20 milyon Euro'luk teklifle gelen Cenk Tosun için flaş bir ifade de ortaya atıldı: Aboubakar 50 milyon ediyorsa, Cenk Tosun 60 eder...

İşte ünlü menajerler Fazıl Özdemir ve Batur Altıparmak'ın Cenk Tosun'un bonservis bedeli hakkındaki değerlendirmeleri:

FAZIL ÖZDEMİR

Cenk, iyi frikik atar. Kafa hakimiyeti üst düzeydir. Uzaktan şutları etkilidir. Tam bir profesyonel. Babasının futbol oynaması en büyük şansı. Cenk, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Aboubakar, yedeğiydi. Porto, Aboubakar için 50 milyon Euro istiyorsa, Cenk de Porto’da oynasa çok rahat 60 milyon Euro’ya satılır. Ama Beşiktaş’ın 20 milyona satması gerçekçi.

BATUR ALTIPARMAK

Cenk Tosun, bugün şayet yurt dışında oynuyor olsaydı bana göre en az 20 milyon Euro civarında bir bedelle transfer teklifi alırdı. Ancak Türkiye’de oynadığı için 10 milyon Euro civarında bir değer biçilir.

Kaynak: Hürriyet

Son Güncelleme: 19.10.2017 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15