Cenk Tosun'un ikinci golüne Wayne Rooney engeli!

ngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın kaptanı Wayne Rooney, Brighton karşılaşmasında kazanılan penaltıyı Cenk Tosun'a attırmadı. Tecrübeli futbolcu kullandığı penaltı vuruşunda kaleciyi geçemedi.

10 Mart 2018 Cumartesi 21:07
Cenk Tosun'un ikinci golüne Wayne Rooney engeli!

ngiltere Premier Lig 30. haftasında Everton sahasında Brighton’ı konuk ederken son dakikalarda Cenk Tosun ve Wayne Rooney arasında ilginç bir an yaşandı.

Ev sahibi ekip 88. dakikada Dominic Calvert-Lewin’in Brighton ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Maçın 76. dakikasında harika bir gole imza atan milli yıldız Cenk Tosun penaltı atışını kullanmak için topu aldı.

Ancak takım kaptanı Rooney atışı kullanmak için topu Cenk Tosun’un elinden aldı. İngiliz futbolcunun vuruşunda  kaleci Mathew Ryan gole izin vermedi.

Son Güncelleme: 10.03.2018 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15