Dursun Özbek aday olacak mı?

Galatasaray eski başkanlarından Dursun Özbek'in yapılması gündeme gelen erken seçimde yeniden başkanlığa aday olmayı düşünmediği öğrenildi.

26 Mart 2019 Salı 16:45
Dursun Özbek aday olacak mı?

Galatasaray Kulübü'nde gerçekleşen olağan mali genel kurulda, Mustafa Cengiz yönetimi idari olarak ibra edilmeyince erken seçim konusu gündeme geldi. Yönetim idari ibrasızlık kararını mahkemeye taşıyacağını açıklarken, Galatasaray Kulübü'nün tüzük maddesine göre ise 1 ay içinde erken seçim kararı alınması gerekli...

DURSUN ÖZBEK SEÇİME GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYOR
Galatasaray camiasında herkesin merak ettiği konu ise eski başkan Dursun Özbek'in bir kez daha bu göreve aday olup olmayacağıydı... Kendisine yeniden aday olması yönünde baskı yapılan Dursun Özbek'in başkanlığı düşünmediği ve bunu açıkça dile getirdiği ifade edildi.

(Mynet)

Son Güncelleme: 26.03.2019 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15