Erman Toroğlu'ndan Emre Bol'a sert tepki: Hasta mısın?

Emre Bol'un Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili olarak Şenol Güneş'e dair sözleri büyük tepki çekti. En büyük ve sert tepkiyi ise aynı kanalda yorumculuk yapan Erman Toroğlu canlı yayında verdi.

20 Nisan 2018 Cuma 12:56
Erman Toroğlu'ndan Emre Bol'a sert tepki: Hasta mısın?

Derbide yaşanan olayların ardından Aspor canlı yayınına bağlanıp yaptığı yorumlarla Emre Bol sosyal medyada geceye damgasını vurdu. En sert tepki ise Erman Toroğlu'dan geldi.

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi muhabiri Emre Bol'un Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası sözleri ​tepki çekti.

Olaylarla ilgili konuşan Bol, "Atana değil, attırana bakmak lazım. Şenol Güneş'in bazı hareketlerine anlam veremiyorum. Tolga tribünlere çıkmaya çalışıyor. Küfürler ediliyor, bize de ediliyor.

Bir futbolcunun tribüne saldırması ne demek? Taraftar küfür eder, sen kulağını tıkayacaksın. Fenerbahçe'nin başına neler geldi hatırlayın. Fenerbahçe ne yaptı, sahayı mı terk etti? Hasan Ali, Hasan Çetinkaya'nın başı yarıldı.

İlk defa yaşanan şeyler değil bunlar. Birçok statta bu olaylar yaşandı. Talisca'nın kendini yere atması... Medel'in Valbuena'ya ortada bir şey yokken kendini yere atması. 10 kişi kaldıktan sonra acaba bu maç nasıl bitmez diye düşünen Beşiktaşlı oyuncu grubu vardı.

Şenol Güneş'e geçmiş olsun. Ancak Şenol Güneş'in nedense Fenerbahçe fobisi yıllardır devam ediyor. Trabzonspor'dan kalan acısı herhalde. Sürekli Fenerbahçe düşmanlığını körükleyen Şenol hoca görüyoruz" ifadelerini kullandı.

​​Kanalın bir diğer yorumcusu Erman Toroğlu, Emre Bol'un sözlerine tepki göstererek "Emre Bol'un saçma sapan yorumlarını duyunca bu kafada gidilirse daha çok olaylar olur. Emre'nin saçma sapan yorumlarına bakılınca Şenol'u kurşunlamak lazımmış. Şenol Güneş konuştu diye kafasına balyoz mu indirmek lazım? Hasta mısınız siz?" dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2018 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15