EURO 2024’e aday şehirler açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği adaylığı için şehirleri açıkladı. Aday şehirler arasında İzmir'in olmaması ve ayrıca İstanbul'dan Vodafone Park ve Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin olmaması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

20 Ekim 2017 Cuma 16:51
EURO 2024’e aday şehirler açıklandı!

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Türkiye’nin ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri adaylık dosyasında yer alacak şehir ve stadyumlarla ilgili karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 17 Ekim 2017 tarihli toplantısında alınan kararla belirlediği şehir ve stadyumlar şöyle:

İstanbul (Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu), Bursa (Büyükşehir Belediye Stadyumu), Antalya (Antalya Stadyumu), Eskişehir (Eskişehir Yeni Stadyum), Gaziantep (Gaziantep Stadyumu), Kayseri (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu), Trabzon (Şenol Güneş Spor Kompleksi), Kocaeli (Yeni Stadyum), Ankara (Yeni Stadyum).

TFF, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasını 27 Nisan 2018’de UEFA’ya teslim edecek. UEFA Yönetim Kurulu ise EURO 2024’e ev sahipliği yapacak ülkeyi Eylül 2018’de yapacağı toplantıda açıklayacak.

Son Güncelleme: 20.10.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15