Evkur Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek’ten Erol Bulut ve Fiorentina açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, katıldığı bir ödül töreninde konuştu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı elemek istediklerini belirterek finale yükselmeyi arzuladıklarını söyleyen Gevrek, ligdeki bütün takımlara da başarılar diledi. Gevrek, Erol Bulut'u Fiorentina'nın izlediği yönünde çıkan haberlere ise "Bu konuyla alakalı bir şey demiyoruz. Sezon sonuna kadar devam ediyoruz" şeklinde yanıt verdi.

16 Nisan 2019 Salı 09:41
Evkur Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek’ten Erol Bulut ve Fiorentina açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, katıldığı bir ödül töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın performansıyla ilgili olarak da konuşan Gevrek, “Biz ilk yarıda çok iyi performans gösterdik. 29 puanla 3'üncü sırada bitirdik. İkinci yarı iyi başlayamadık. Bazı sebepleri de vardı. Futbolda çok fazla mazeret olmaz ama sakatlarımız vardı, şanssızlıklarımız oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Dünkü maçta da biraz şansızlık, kısmetsizlik vardı. Bazen çok iyi oynayıp, kazanamayabilirsin. Futbolda böyle şeyler var. Ama biz Evkur Yeni Malatyaspor ve bir Anadolu kulübü olarak hem maddi anlamda hem sportif anlamda hem de altyapı ve tesisleşme anlamında çalışmalar yapıp, hepsini bir arada götürmeye çalışıyoruz. 6 hafta var ve bu 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, hedefimiz olan ilk 6 sıra içinde ligi bitirmek istiyoruz. Şu anda 5'inci sıradayız. Kupada da final oynamak istiyoruz” diye konuştu.

“Fiorentina konusunda bir şey diyemiyoruz”

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkındaki görüşleri sorulan Gevrek, “Türkiye’nin iki güzide takımının maçlarını yıllardır izliyoruz. Her izlediğimizde de zevk alıyoruz. İki takım için de önemli bir maçtı. İki takımı da kutluyorum. Ama ligimizde kolay artık maç yok. Her maç anlamlı, önemli. Derbi maçlar da önemli. Şampiyonluk yolunda Galatasaray’a, Başakşehir’e ve Beşiktaş’a başarılar diliyorum. Diğer takımlara da ligdeki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

Fiorentina’nın Teknik Direktör Erol Bulut’u takip etmesi konusunda çıkan haberlerle ilgili olarak da konuşan Gevrek, “Bizim ligde 6 maçımız var. Biz 6 değil 8 maç diyoruz. İnşallah kupada final oynarız. Hem hoca hem biz bu konuyla alakalı bir şey demiyoruz. Sezon sonuna kadar devam ediyoruz. Hoca da bu akşam burada olacak. Bu konuda soruları ona da sorarsınız. Ancak hocamızın da transferden önce düşündüğü bu sezon ligi ilk 6’da bitirmek kupada da final oynamak” diyerek sözlerini tamamladı.

(Skor)

Son Güncelleme: 16.04.2019 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15