Fatih Terim'den Ünal Aysal'a çok sert yanıt

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim’in “En son antrenmanda kalmıştık” sözüne “Fatih hocayı biz göndermedik, kendisi milli takımı seçti” cevabını verirken tecrübeli çalıştırıcıdan gece geç saatlerde flaş bir paylaşım geldi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 12:56
Fatih Terim'den Ünal Aysal'a çok sert yanıt

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla eski başkan Ünal Aysal’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal, katıldığı bir televizyon programında kendi döneminde Fatih Terim’in görevine son verilmediğini, tecrübeli çalıştırıcının kendi isteğiyle milli takımı seçtiğini dile getirmişti.

Bu açıklamanın üzerinde Twitter hesbından bir paylaşım yapan Terim, #BaşkaGSyok hashtag’iyle bir mesaj yayınladı.

İşte Terim’in o mesajı;

“Değerli Galatasaraylılar, bir süredir içimizdeki ve dışımızdaki bazı aktörlerin vesile olduğu, gerçek dışı iddia,yorum, haber ve ithamları duyuyorum. Tüm enerjimi, hevesimi, heyecanımı, başarı isteğimi ve emeğimi; ikinci sezon hazırlıkları için zorlu bir yola çıktığımızı takımımıza ayırıyor, boşa zaman harcamak istemiyorum. Herkesin içi rahat olsun”

Son Güncelleme: 10.01.2018 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15