Fırtına kaçtı, Fener yakaladı!

Haftanın maçında Fenerbahçe kendi sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor iki kez öne geçerken, Fenerbahçe ilk yarının son dakikası ve ikinci yarının son dakikalarındaki penaltı ile rakibini yakaladı.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 00:00
Fırtına kaçtı, Fener yakaladı!

Fenerbahçe Trabzonspor karşısında 2 kez geriye düştüğü maçta ilk yarı ve ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle bordo-mavilileri galibiyeti elinden kaçırdı. Bu sonucun ardından Trabzonspor ise puanını 4'e çıkardı.

Açılışı Burak Yılmaz yaptı

Trabzonspor, Kadıköy'deki maça golle başladı. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın 5. dakikadaki golüyle Fenerbahçe karşısında öne geçti. Volkan Demirel'in önde olduğunu gören Burak, Kucka'nın havalandırdığı topa ayak koyarak topu ağlara gönderdi.

Trabzonspor gole yaklaştı  50. dakikada Trabzonspor 2. gole çok yaklaştı. N'doye'nin kaleci Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda İsmail Köybaşı ters kademeye çok başarılı girerek golü önledi.

Olcay Şahan füze yolladı

Trabzonspor Olcay Şahan'ın golü ile Fenerbahçe karşısında 56. dakikada yeniden öne geçti. Sol kanattan topla ilerleyen Olcay, ceza sahası çizgisi üzerinden çaprazdan yaptığı şutla kaleci Volkan Demirel'i mağlup etti.

Fenerbahçe 83. dakikada penaltı Juraj Kucka'nın ceza sahasında elle müdahalesi sonrası penaltı kazandı. Beyaz noktada topun başına geçen Valbuena skoru 2-2'ye getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15