Galatasaray 1-0 Göztepe

Spor Toto Süper Lig'de ikinci hafta heyecanı Galatasaray Göztepe maçı ile devam etti. Galatasaray ikide iki yaparak sezona hızlı bir giriş yaptı. Aslan'a galibiyeti 42'de Henry Onyekuru getirdi.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 09:36
Galatasaray 1-0 Göztepe

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Galatasaray, Göztepe’yi konuk etti. İlk haftada deplasmanda Ankaragücü’nü 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran son şampiyon Galatasaray seyircisinin önünde bu sezonki ilk maçında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Aslan’a galibiyeti getiren golü 42’de yeni transfer Henry Onyekuru kaydetti. Galatasaray’da son haftaların tartışmalı ismi Fransız golcü Bafetimbi Gomis, ilk haftanın ardından yine kulübede yer aldı. Hakkında transfer söylentileri çıkan Gomis’in bu maçta da yedek kalması soru işaretlerini doğurdu. Gomis ikinci yarının başında Eren Derdiyok’un yerine oyuna dahil oldu. Fransız golcü gol atamasa da istekli görüntüsüyle dikkat çekti.

Aslan’ın yeni transferi Emre Akbaba da yedek kulübesinde şans bekledi. Emre 61’de oyuna Sinan Gümüş’ün yerine dahil oldu ve beğeni topladı. Serdar Aziz ise sol arka adalesindeki sertleşme nedeniyle maç öncesinde kadrodan çıkarıldı. Serdar’ın yerine Ahmet Çalık görev yaptı.

(Skor)

Son Güncelleme: 20.08.2018 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15