Galatasaray İsveç'te hezimete uğradı!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray, İsveç temsilcisi Östersunds'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar ilk yarısında zorlandığı mücadelenin ikinci yarısında dengeyi sağladı ama golü ararken kalesinde golü gördü. Östersunds, 68'te Ghoddos ve 90+1'de Hopcutt'ın golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj yakaladı..

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:52
Galatasaray İsveç'te hezimete uğradı!

3. tura yükselecek taraf 20 Temmuz günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele sonucunda belli olacak.

EV SAHİBİ ÖNE GEÇTİ
68. dakikada sağ taraftan gelişen atakta içeriye çevrilen topta Saman Ghoddos, Maicon'un yanından sol ayağıyla şutune çekti ve topu Muslera'nın solundan ağlarla buluşturarak Östersunds'u 1-0 öne geçirdi.

SON DAKİKA ŞOKU! 2-0
90+1. dakikada gelişen hızlık atakta Jamie Hopcutt, önce Maicon'dan sonra Ahmet'ten kurtularak çektiği şut ağlarla buluştu. Bu golle Östersunds 2-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

SUNİ ÇİM ZORLADI
Galatasaray, Östersunds deplasmanında suni çim zeminde mücadele etti. Müsabakanın oynandığı Jamtkraft Arena'nın zemininin suni çim olması nedeniyle sarı-kırmızılı oyuncular mücadelenin başlarında zorlandı ve oyunun kontrolünü rakibe teslim etti. İlk yarının sonlarına doğru hava şartlarına ve zemine alışan sarı-kırmızılı oyuncular oyun hakimiyetini ele geçirmeyi başardı.

Galatasaray, son olarak 2014-15 sezonu Şampiyonlar Ligi grubunda Kazakistan'ın Astana ekibiyle, Astana Arena'nın suni çim zemininde maça çıkmış ve müsabaka 2-2 sonuçlanmıştı.

Son Güncelleme: 13.07.2017 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15