Galatasaray Lisesi 150. dönem öğrencilerinin fotoğrafı hakkındaki gerçek

Galatasaray Lisesi'nin 150. dönem öğrencilerinin, Başkan Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi sonrası çekildiği iddia edilen fotoğrafı hakkında gerçek ortaya çıktı. Öte yandan öğrencileri tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

26 Mart 2019 Salı 09:32
Galatasaray Lisesi 150. dönem öğrencilerinin fotoğrafı hakkındaki gerçek

Galatasaray Kulübü’nde yaşanan idari ibrasızlık sonrasında 150’nci dönem öğrencileri telefonla tehdit edilirken, hukuki süreç adına da işlemler başlatıldı.

Galatasaray Lisesi 150’nci dönem öğrencilerini tehdit eden isimler tespit edilirken, suç duyurusunda bulunuldu.

Bu arada sosyal medyada ibrasızlık kararının verildiği gün Galatasaray Lisesi öğrencilerinin paylaştığı fotoğrafın saat 19.26’da çekildiği ve gençlerin bir arkadaşının doğum gününü kutlamak adına Beyoğlu’nda bir mekanda olduğu belirtildi.

Üye olmadıkları için oy kullanma hakları da bulunmayan öğrencilerin arkadaşlarının doğum gününü kutlamak adına bir araya geldiği, gençlerin o kareyi ibrasızlık kararı çıkmadan önce 19.26’da çekildiği ve kararla da alakası olmadığı dile getirildi.

Son Güncelleme: 26.03.2019 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15