Galatasaray'da kaç kombine satıldı?

Galatasaray’da Sneijder’in gönderilmesine tepki gösteren taraftarlar kombinelerini iptal ediyordu. Sarı-Kırmızılılarda yönetime olan tepkiler çığ gibi büyümesine rağmen rakamlar farklı konuşuyor.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 10:05
Galatasaray'da kaç kombine satıldı?

Galatasaray'da Östersunds maçı için geri sayıma geçilirken, kombine rakamları da yönetimini memnun etti. Geçen yıl 18 bin adet kombine satan Galatasaray, taraftarının ilgisi ile şimdiden bu rakama fark attı. Galatasaray Kulübünün çeşitli kampanyalar uyguladığı kombine koltuklarına bu kez taraftarlar daha fazla ilgi gösterdi. Şu ana kadar Galatasaray Kulübünün sattığı kombine sayısı 27 bin 200 rakamına ulaştı.

Belhanda, Gomis, Maicon ve Mariano’yu kadrosuna katan Galatasaray’da Sneijder’ın ayrılığı satış ivmesini düşürmüş olsa da, Östersunds maçının kazanılması ve transferlerin devamı ile bu rakamın 30 bine ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.07.2017 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15