Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferi gündemde olan Emre Akbaba'yla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba için Alanyaspor'a son olarak 3 milyon euro teklif ettiklerini ancak anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

17 Ağustos 2018 Cuma 12:03
Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray'da Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sponsorluk anlaşması imzalanırken Emre Akbaba hakkında konuştu.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şöyle;

2-3 aydan beri sevgili Hasan başkan ile birlikte, Emre Akbaba ile konuşuyoruz. Ankara'da, 1 saate yakın konuşma yaptık. Sevgili başkan bizden 7 milyon euro istedi. Son sezonu olan bir futbolcuya böyle para vermemiz mümkün olmaz. Biz buraya 100 liranın hesabını yaparak geldik, gece saat 11-12'ye kadar burada kalıyorum. Son biz 2.5 milyon Euro teklif vermiştik, 3 milyon Euro'ya çıktık. Bizim verebileceğimiz para 3 milyon eurodur ve o rakama da anlaşamadık.

Başkanı kendi arabamla göndermek istedim. Bana 6'da gideceğim dedi ama maalesef takip ettim ve o saatte de Antalya'ya uçak olmadığını öğrendim. Başkan Alanya Fenerbahçe başkanı. Hasan Başkan Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı. Futbolcu Galatasaraylı. Şu anda Emre'nin gitmesi için zorluyorlar, Emre ben Galatasaray'a gitmek istiyorum diyor.

Biz de şimdi bir değerlendirme yapacağız. Herkes için hayırlısı neyse o olsun. Emre'yi çok zamandan beri istiyoruz. Emre'ye 'Şampiyonlar Ligİ'nde oynatmazlar seni' demişler, Onu Şampiyonlar Ligi'nde de oynatırız.

"BEN FENERBAHÇELİ FUTBOLCU ALMAM"

Bir futbolcu bana, 'Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' derse, ben o futbolcuyu almam. Emre Akbaba beni arıyor, ben de onu arıyorum. Fikret Orman ile konuştuğumuz aramızda kalsın, çok eski bir arkadaşım, eski bir dostum benim.

Son Güncelleme: 17.08.2018 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15