Messi: Geleceğimi Rusya belirleyecek

Bu yıl Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin formasını terletecek olan dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, milli takım geleceğinin turnuvadaki performanslarına bağlı olduğunu söyledi.

11 Haziran 2018 Pazartesi 14:17
Messi: Geleceğimi Rusya belirleyecek

2005 yılından bu yana Arjantin milli takım formasını giyen Messi, 2014 Dünya Kupası finalini ve 2015 ve 2016 Copa America finallerini kaybetmesinin ardından bu sene kupa için mücadele edecek.

İspanyol Sport gazetesine konuşan Barcelona efsanesi Messi, "Bu, ne kadar ileri gideceğimize ve nasıl bir sonuç elde edeceğimize bağlı. Art arda üç final kaybettik ve bu durum, Arjantin basınıyla sorun yaşamamıza neden oldu. Zira üç kez finale çıkmış olmanın ne anlama geldiği konusunda Arjantin basınıyla farklı görüşlere sahibiz" dedi.

'EN GÜÇLÜ ADAYLAR İSPANYA, BREZİLYA, ALMANYA'

Messi'ye göre 2018 Dünya Kupası'nda şampiyonluğun güçlü adayları İspanya, Brezilya, Almanya, Fransa ve Belçika.

2014 Dünya Kupası finalinde Almanya'ya uzatmalarda 1-0 kaybeden Arjantin, 2015 ve 2016'daki Copa America turnuvalarında da finalde Şili'ye penaltılarla yenilerek kupayı rakiplerine vermişti.

Son Güncelleme: 11.06.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15