Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı bırakıyor

Sky Sports’a göre bir süredir sorun yaşayan yıldız futbolcu Almanya Milli Takımını bırakıyor. Mesut Özil’in bunu birkaç gün içinde açıklayacağı açıklandı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 09:15
Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı bırakıyor

Mesut Özil'in Alman Milli Takımı'nı bırakacağı haberi Avrupa medyasında şok etkisi yarattı. Dünya Kupası'nda grup sonuncusu olarak hayal kırıklığı yaratan kupanın son şampiyonu Almanya'da, başarısızlığın sorumlusu olarak Mesut Özil ve İlkay Gündoğan gösterilmişti. Sabah gazetesinin, Sky Almanya'dan derlediği haberine göre; eleştiriler sonrası Özil, Alman milli takımını bırakma kararı aldı. Mesut'un bu kararı almasının perde arkasında iki aydır kendisi ve İlkay aleyhine Alman medyasında yürütülen kampanyanın etkili olduğu ifade edildi. Alman Milli Takımı formasını 92 kez giyen ve 23 gol atan Mesut Özil'in Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'in eleştirilerine de kızdığı ve ayrılık kararını aldığı iddia ediliyor

Wenger: Mesut özgür değildi

5 sezon Arsenal'de Özil'le çalışan efsane hoca Arsene Wenger, "Dünya Kupası'ndan önce yaşananlar nedeniyle acı çekti. Almanya'da karalandı. Risk almayı seven bir oyuncudur ama kupada çok temkinli oynadı. Benim bildiğim Mesut değildi, sahada kendini özgür hissetmedi. El freniyle oynadı. Özil'in desteğe ihtiyacı var, kavgaya değil" dedi.

Stuttgart oyuncusu Daniel Didavi, "Mesut için yazılanlar sınırı aştı. Onun yerinde olsam devam eder miydim, bilmiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.07.2018 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15