Mustafa Cengiz: Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım

Galatasaray'ın Riva arazisi tanıtım toplantısı ardından basının sorularını yanıtlayan Mustafa Cengiz, UEFA ile açıklamalarda bulundu. Cengiz" Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz" dedi

18 Ekim 2018 Perşembe 15:21
Mustafa Cengiz: Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım

Galatasaray'ın Riva arazisinde 'Düşler Vadisi Riva' projesinin tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yapılan başvuru ile ilgili, "Bu konuda herkes bir şeyler söylüyor, ahkam kesiyor. Yaklaşık 3,5 ay önce UEFA ile anlaşmayı yaptık. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kendi topumuzu oynuyoruz. Stratejimiz var ve ona göre hareket ediyoruz. Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz. Hukukçularımız yabancı. Yakın zamanda konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Cengiz, forvet hattına yapılmaması üzerine sorumluluğn kendilerine ait olduğunu söylerken, "Hukukta kusursuz sorumluluk ifadesi var. Kusursusuz ama sorumluluk bizde" ifadelerini kullandı.

Devletin spor kulüplerine büyük destek verdiğini vurgulayan Cengiz, "Herkes stadı bedava aldığımız söylüyor ama karşılığında Mecidiyeköy'deki arsayı verdik. Devlet diğer büyük kulüplere de destek veriyor. Bu konuda algı oluşturuyor" açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 18.10.2018 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15