Rıdvan Dilmen'den Arda Turan için olay yaratan sözler

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli Takım'da yaşananlar ve Arda Turan ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

11 Ekim 2017 Çarşamba 10:20
Rıdvan Dilmen'den Arda Turan için olay yaratan sözler

TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, “Futbolu dizayn etmek için al anahtarı derlerse, alırım. Federasyon başkanlığında falan gözüm yok. Ama federasyon başkanı bana hesap falan sormayacak, 4-5 yıl sonra Türkiye’ye veririm hesabı” ifadelerini kullandı.

Tarkan'ı değil Arda'yı...

Arda Turan'ın davranışlarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen, "Arda ile uzun süredir bir kere görüştüm. Mustafa Denizli hocam yıllarca antrenörlük yaptı, 3-0 mağlubiyetten sonra güldü, 5 attı sonra. Tarkan benim hayran olduğum biri, bayılıyorum. Konserine giderim. Tarkan dünya çapında bir sanatçıdır. Singapur’da Arda’yı mı, Tarkan’ı mı tanırlar? Bana göre 1 numara." dedi.

İşte Dilmen'in çok konuşulacak o sözleri...

Arda’nın yaşantısını konuşabiliriz, Tarkan gibi yaşasaydı… Arda kimseye hayır demeyen, arkadaşının babası bize bağlanır mısın deyince, bağlanan biri… Rıdvan abiye ayıp olmasın, Sinan abiye ayıp olmasın… Ayıp, Türkiye futbol tarihinin 1 numarasıdır, tanıtım açısından. Kendini korusaydı, 3 tane heykelini dikerdik.

Arda kumarbaz oldu, geceleri otele kadın getiren oldu milli takıma almamak için. Tuzağı kurdular. Çıkın, bu kamp döneminde yazılanlar doğdudur ya da değildir diyin. Madem kumar oynuyordu, otele kadın atıyordu, niye geri döndü? Yapmayın. O da genç. Biz de hata yaptık. Bilal abiye vurması doğru mu? Tabii ki de değil. Bu %100 medya manipülasyonu, proje. Bu 5 oyuncuyu nasıl götürürüz dediler, böyle dediler. Vatandaş aa biz burada ölelim, o orada kumar oynasın dediler. Birisi tweet atıyor sabahlara kadar otele kadın atıyor diye. Algı oluştu, çocuk antipatik oldu. 3-4 maç kötü oynasın.

Fatih Terim ile konuşmuyoruz

Fatih hoca ile ben aylardır görüşmüyorum. Moralim bozuk olunca Fatih hocanın evine kadar giden bir insanımdır. Selamlaşmıyoruz şimdi. Eşim merhaba dedi, ama Fatih hoca büyüğümüzdür, ben de kafamı çevirdim, o da çevirdi.

Gülmüyor, ağlıyor

Ben 10 aydır konuşuyorum, ciddi şeyler söylüyorum. Milletin yalandan söylediği bir şey manşet oluyor. Arda da Arda, ne var abi Arda, 100 maç oynamış, 50’sinde galip gelmiş. O gülme, ağlamadır aslında. Medyada kulübedeki halini değil, gülerken ki halini gösterdiler.

Başkanlık sinyali

Futbolu dizayn etmek için al anahtarı derlerse, alırım. Federasyon başkanlığında falan gözüm yok. Hiç para istemeden, hiçbir şeye karışmadıktan sonra, teknik direktör tercihi, ben futbol dünyasını iyi bilen, topu iyi bilen bir insanım. Federasyon başkanı bana hesap falan sormayacaklar, 4-5 yıl sonra Türkiye’ye veririm hesabı. Rıdvan Dilmen değil, Mustafa hoca da olabilir. Oradaki dizayn farklı bir şey. Saha dışında şeffaf olursak, saha içini çözeriz. Bu ülkenin belli kriterleri var. Her şey iyi giderken, futbol camiasını kötüye gitmesi, beni rahatsız ediyor. Ben saha dışını yönetemem, bilemem ki. ”

Son Güncelleme: 11.10.2017 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15