Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

11 Haziran 2016 Cumartesi 18:30
Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Beşiktaş’ı 7 yıl aradan sonra şampiyonluğa taşıyan Şenol Güneş’e Katar’dan teklif var.

Hücum futbolu ile  öne çıkardığı oyun anlayışını Siyah Beyazlı ekipte başarıyla uygulayan 64 yaşındaki teknik adama, Al Sadd’ın yıllık 10 milyon Dolar’dan (30 milyon TL) 2 senelik anlaşma teklifinde bulunduğu bildirildi.
Güneş'in Beşiktaş ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Güneş'in bu öneriye  olumlu ya da olumsuz yanıt vermediği kaydedildi.
Beşiktaş’tan senelik, 1,5 milyon Euro (5 milyon TL) alan Güneş’in, takımı ile mutlu olduğu ancak bu ekstrem teklife nasıl bir karşılık vereceği merak konusu.
Katalan devi Barcelona’dan 2 sezon önce Xavi Hernandez’i kadrosuna katarak dikkat çeken Katar temsilcisinin, sezonu 3. sırada tamamlamaları sebebiyle mevcut teknik adam Jesualdo Ferreira’nın yerine Güneş’i getirme konusunda oldukça ısrarcı olduğu  belirtiliyor.

Son Güncelleme: 11.06.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15