Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Malezyalılar’a satılır

Ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler Fenerbahçe'deki yaklaşan seçimi değerlendirdi ve ' Fenerbahçe ya Fenerbahçeliler’in kalacaktır ya da Malezyalılar’a satılacaktır' dedi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 09:20
Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Malezyalılar’a satılır

İşte Serdar Ali Çelikler’in bugünkü köşe yazısından dikkat çeken ifadeleri…

CHELSEA’YE GÖSTERİP SEVİNİYORLAR

Aslen Türk futbolunun sorunu ya da tartışma konusu olan şey şu soruda gizli: Kulüplerimiz satılır mı? Bir gün yabancı sahipleri olur mu? Bu soruya yabancı sahibi olan takımlara bakıp “olsun işte ne güzel” diyen taraftarlar, sadece Chelsea-City-PSG gibi az sayıdaki örnekleri gösterip seviniyorlar.

PARMA, MALAGA GİBİ ÖRNEKLER

Oysa Parma başta olmak üzere bir sürü İtalyan takımı, günümüzdeki Milan, Malaga, Portsmouth, Leeds United gibi çok daha fazla başarısız ve hüsranla biten örnekler var. Ayıca “Bir gün Abramoviç giderse; Şeyh Khalifa sıkılırsa…” sorusunu da hep sormak lazım. (Skor)

Son Güncelleme: 29.05.2018 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15