Sergio Ramos, De Gea'yı yanılttı!

İspanya'nın Portekiz'le karşılaştığı mücadelede Ronaldo'nun kullandığı penaltı sırasında Sergio Ramos'un, De Gea'yı yanılttığı ortaya çıktı.

19 Haziran 2018 Salı 10:55
Sergio Ramos, De Gea'yı yanılttı!

2018 FIFA Dünya Kupası'nın B Grubunda Portekiz ile İspanya karşı karşıya geldi.

Nefes kesen mücadeleye sahne olan karşılaşma 3-3 eşitlikle sona erdi. Portekiz'in tüm gollerini biri penaltıdan olmak üzere Cristiano Ronaldo atarken, İspanya'nın gollerini Diego Costa (2) ve Nacho Fernandez kaydetti.

Bu sonuçla iki takım da turnuvaya 1 puanla başladı.

RAMOS DE GEA'YI YAKTI

Dünya Kupası'nda büyük heyecana sahne olan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Portekiz-İspanya mücadelesinde ilginç bir detay ortaya çıktı.

İspanya'nın tecrübeli defans oyuncusu Sergio Ramos kaleci De Gea'ya, Portekiz'in attığı ilk penaltı golünde topun başına gelen Ronaldo'nun sağ köşeye vuracağını söyleyerek takım arkadaşını yanılttı.

DgCRDwMXcAAV3pH

Son Güncelleme: 19.06.2018 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15