Tahkim Kurulu Arda Turan'ın cezasını indirdi!

Tahkim Kurulu, Demir Grup Sivasspor maçında hakeme fiziki müdahalede bulunan ve 16 maç ceza alan Arda Turan'ın cezasında indirime gitti. Tahkim Kurulu, Arda Turan'ın 16 maçlık cezasını 10 maça indirdiğini açıkladı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 16:51
Tahkim Kurulu Arda Turan'ın cezasını indirdi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Medipol Başakşehir oyuncusu Arda Turan'ın 16 maçlık cezasını 10 karşılaşmaya indirdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Medipol Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçta yardımcı hakeme yönelik hareketlerinin ardından kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 16 maç ceza verilen Arda Turan'ın bu cezasını, Tahkim Kurulunun oy birliğiyle 10 maça düşürdüğünü bildirdi.

Arda Turan konusundaki duruşma talebini reddeden Tahkim Kurulu, bu oyuncunun 39 bin liralık para cezasında değişiklik yapmadı. 

Son Güncelleme: 24.05.2018 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15