UEFA, Cristiano Ronaldo'nun gol sevinci için soruşturma başlattı

UEFA, Juventus-Atletico Madrid maçı sonrasındaki gol sevincindeki hareketi nedeniyle Cristiano Ronaldo hakkında soruşturma başlattı.

18 Mart 2019 Pazartesi 14:20
UEFA, Cristiano Ronaldo'nun gol sevinci için soruşturma başlattı

Juventus'un Atletico Madrid'i elediği maçta Ronaldo'nun, gol sevinci pahalıya patlayacak. UEFA, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'ye iki takımın oynadığı ilk maçta benzer bir sevinç gösterisinde bulunduğu için para cezası vermişti.

Torino’da oynanan maçta takımını tura taşıyan golü attıktan sonra tribünlere koşan Ronaldo, gol sevincinde Simeone’ye gönderme yaptı. Simeone’nin hareketini taklit eden Ronaldo, tribünleri coştururken, UEFA’yı kızdırdı. UEFA, Simeone’ye yaptığı hareket nedeniyle 17 bin pound para cezası kesmişti.

Hakkında soruşturma açılan Ronaldo’nun da benzer bir para cezası alacağı düşünülüyor.

Maç sonrası Ronaldo’nun hareketi hakkında ne düşündüğü sorulan Diego Simeone, konu ile ilgili “Ronaldo bu hareketi taraftarlarını düşünerek yaptı. Tıpkı benim ilk maçta yaptığım gibi…” dedi.

Son Güncelleme: 18.03.2019 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15