Vida, Kiev’e veda etti! Başkan yeni takımını açıkladı

Dinamo Kiev'in stoperi Domagoj Vida, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Partizan maçının ardından taraftarlar ve takım arkadaşlarına veda etti. Kiev Başkanı ise Beşiktaş'ın şartlarıyla yarışamayacaklarını söyledi.

08 Aralık 2017 Cuma 10:35
Vida, Kiev’e veda etti! Başkan yeni takımını açıkladı

Beşiktaş’ın prensipte anlaştığı Domagoj Vida, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Dinamo Kiev-Partizan maçının ardından taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti.

VEDA ETTİ

Devre arasında Beşiktaş’ın kadrosuna katılması beklenen Domagoj Vida, maç bitimiyle birlikte tek tek tribünleri gezdi ve takım arkadaşlarına birer birer sarılarak vedasını yaptı.

“BEŞİKTAŞ İLE AYNI KOŞULLARI SAĞLAYAMAYIZ”

Konu hakkında açıklama yapan Dinamo Kiev’in başkanı Igor Surkis, “Vida lider bir oyuncumuzdu. Taraftarlara ve takım arakdaşlarına veda etti. Kalmasını istiyordum ancak farklı bir yol seçti. Bir ailesi, çocukları var. Para kazanma arzunu anlayabiliyorum. Mali olarak Beşiktaş ile aynı koşulları sağlayamazdık.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.12.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15