Twitter, onaylanmış hesap sistemini tüm kullanıcılara açacak

Twitter, kimliğini doğrulayan herkese ünlü mavi tik onayını vermeye hazırlanıyor.

09 Mart 2018 Cuma 10:52
Twitter, onaylanmış hesap sistemini tüm kullanıcılara açacak

Twitter CEO’su Jack Dorsey, daha önce “bozuk” olduğunu kabul ettiği onay sistemine dair yeni bir strateji belirlediklerini duyurdu. Kullanıcıların sorularını yanıtladığı canlı yayında konuşan Dorsey, daha fazla kullanıcının onaylanmış hesaplara sahip olmasını planladıklarını duyurdu.

Habertürk'ün haberine göre; daha önce yalnızca sanatçı, sporcu ve politikacı gibi halka mal olmuş ünlü kişilerin profillerini onaylayan Twitter, kullanıcıların kimliğini ve güvenilirliğini doğrulayacak yeni bir süreç üzerinde çalışıyor.

Twitter, kimliğini doğruladığı ve profilinde olduğunu söylediği kişi olan tüm kullanıcılara onaylanmış hesap rozeti vermeyi planlıyor. Ancak yeni onay sürecinin ne zaman devreye sokulacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

“Dünyanın en güvenilir servislerinden bir tanesi olmak istiyoruz ve bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz.” diyen Jack Dorsey, statü sembolü haline gelen onaylanmış hesap sistemini bir güven sembolüne dönüştürmeyi amaçlıyor.

Son Güncelleme: 09.03.2018 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15