Adana'da cehennem sıcakları

Adana'da bunaltıcı sıcakların etkisini arttırmasıyla termometreler 48 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan çocuklar tehlikeli olmasına rağmen kanalda yüzerek, hayvanlar ise buldukları su birikintilerinde serinlemeye çalıştı.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:09
Adana'da cehennem sıcakları

Adana’da sıcaklıklar her geçen gün etkisini arttırıyor. Termometrelerin 48 dereceyi gösterdiği kentte, birçok boğulma vakasına aldırış etmeyen çocuklar, kanallarda yüzerek serinlemeye çalıştı. Kanalda yüzen Ahmet Koca isimli genç, boğulma tehlikesinin sorulması üzerine, “Korkanın çocuğu olmaz. Tehlikeli her şey bağımlılık yapar. Yüzmeyi burada öğrendim. Bu mahallenin çocuğu burada boğulmaz, dışarıdan gelen boğulur” diye cevap verdi.

Sıcaklıklardan hayvanlar da nasibini aldı. Köpekler Seyhan Baraj Gölü’ne girerek, suyun tadını çıkarttı. Kuşlar ise buldukları her su birikintisinde serinlemeye çalıştı.

kaynak:CNN Türk

Son Güncelleme: 18.07.2018 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15