Balıkesir'de garip anket: En güzel doktoru seçin

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ilginç bir anket hazırlandı. Hastanelere gönderilen ankette "Kurumunuz hekimlerinin enlerini seçin" talebi yer alıyor. Seçenekler de son derece ilginç, en güzel, en yakışıklı, en çılgın, en takıntılı, en bonkör gibi şıklar var.

03 Mart 2017 Cuma 10:28
Balıkesir'de garip anket: En güzel doktoru seçin

 Sağlık Bakanlığı Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, hastanelere ilginç bir anket gönderdi. Hürriyet gazetesinden Meltem Özgenç'in haberine göre ankette, "Kurumunuz hekimlerinin enlerini seçin” talebi yer alıyor. Anketteki, “En”ler arasında, “En yakışıklı, en güzel, en çılgın, en takıntılı, en gurme, en bonkör, en gezgin, en sanatçı, en komik, en sesi güzel, en sportmen, en şık” seçenekleri bulunuyor.

20 hastanede 1587 doktor var

Balıkesir’de bulunan 20 Sağlık Bakanlığı hastanesindeki 6 bin sağlık çalışanı, bu anketle yine bu hastanelerdeki bin 587 hekimi değerlendirecek ve yukarıda sayılan kategorilerde ‘en’leri seçecek. Anket sonucunda birinci olacak hekimlere verilecek ödül ise henüz duyurulmadı.

İlk tepki Türk Sağlık-Sen'den geldi

Bu ankete ilk tepki ise Türk Sağlık-Sen’den geldi. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, şunları söyledi: “Hekimler şiddet, iş yükü, özlük haklarında yaşanan sorunlara çözüm bekliyorlar. 14 Mart’ta göstermelik kutlamalar yerine sorunların çözümü için adım atılan bir bayram görmek istiyoruz. Fakat görüldüğü gibi 14 Mart magazinleştirerek geçiştiriliyor. Bu tür işler hem çalışanın beklentileri ile ters hem de 14 Mart 1919’da işgal kuvvetlerine karşı bayrak açan tıbbiyelilerin ruhuna aykırıdır.”

Son Güncelleme: 03.03.2017 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15