Bozcaada - Geyikli feribotunda tatilciler birbirine girdi

Bozcaada - Geyikli feribotunda tatilciler birbirine girdi

07 Temmuz 2016 Perşembe 21:33
Bozcaada - Geyikli feribotunda tatilciler birbirine girdi

Çanakkale'de Bozcaada - Geyikli seferini yapan arabalı vapurda yolcular arasında kavga çıktı. Yolculuk boyunca devam eden kavgaya karışanlar, arabalı vapur iskeleye yanaşınca gözaltına alındı.

Bozcaada’dan saat 24.00 seferi ile Geyikli Beldesi’ne giden Gestaş firmasına ait arabalı vapur hareket ettikten kısa süre sonra yolcular arasında tartışma çıktı. Bir otomobilin kapısının açıldığı sırada, rüzgarın da etkisiyle diğer otomobile zarar vermesi nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışma, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü.

Tatilciler Bozcaada feribotunda birbirine girdi

Kavga sırasında otomobilin üzerine çıkıp etrafa tehditler savuran bir vatandaş, aracın tavanında maddi hasara yol açtı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada hamile bir kadın fenalaştı.

Kimsenin ayıramadığı kavgaya araçları içindeki tatilciler hep birlikte korna çalarak tepki gösterdi. Tatilciler arasında endişe yaratan kavga, arabalı vapur Geyikli İskelesi’ne yanaşıncaya kadar sürdü.

Kaptanın ihbarı üzerine iskelede hazır bekleyen jandarma ekipleri, kavgaya karışanları gözaltına alarak Geyikli Jandarma Karakolu’na götürdü.

Tatilciler Bozcaada feribotunda birbirine girdi

Kavga sırasında fenalaşan hamile kadına ise tedbir amaçlı çağrılan ambulansta müdahale edildi.

Son Güncelleme: 07.07.2016 21:33
Anahtar Kelimeler:
KavgaFeribot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15