Burak Can cinayetinde flaş gelişme! Meğer cezaevindeymiş!

Burak Can cinayetinde flaş gelişme! Meğer cezaevindeymiş!

22 Eylül 2016 Perşembe 15:15
Burak Can cinayetinde flaş gelişme! Meğer cezaevindeymiş!

Okmeydanı'nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında aranan firarı sanık Gökhan Koca'nın, 30 Haziran'da karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'nda başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede, 14 yaşında yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın cenazesinin kaldırıldığı 12 Mart 2014 tarihinde Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında önemli bir gelişme yaşandı.

Cinayet davasında aranan firari sanık Gökhan Koca'nın karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

burak-can-karamanoglu2

İki yıldır aranan Gökhan Koca, 30 Haziran'da Beşiktaş'ta lüks araçla hırsızlık yaparken polisle girdiği kovalamaca görüntülerinin televizyonlara yayınlanınca Burak Can davasının diğer sanıkları tarafından teşhis edildi. Gökhan Koca'nın bir başka suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi.

Cinayet davasının diğer sanıkların avukatı Ersoy Kostak, mahkemeye Gökhan Koca'nın Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine mahkemeye çağrılan Koca, ifadesinin ardından "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Son Güncelleme: 22.09.2016 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15