Gaziantep'te polis alarma geçti!

Gaziantep'te polis alarma geçti!

03 Kasım 2016 Perşembe 14:05
Gaziantep'te polis alarma geçti!
Terör örgütü IŞİD lideri bağdadi'nin 'Türkiye'yi işgal edin' çağrısı yaptığı iddia edilen ses kaydının yayınlanmasının ardından, bu örgüte en büyük darbenin vurulduğu kent olan Gaziantep'te, polis alarm durumuna geçti.
Telsizlerinden sık sık dikkatli olunması, tedbirlerin en üst düzeyde tutulması ve toplu halde durulmaması anonslarının yapıldığı kentte, polis ekipleri olası terör olaylarına karşı teyakkuz durumuna geçti. Polislerin her zamankinden daha dikkatli ve duyarlı olunması istenen uyarı anonsunda şöyle denildi:
"Nöbet tutan polislerimiz mutlak surette çelik yeleklerini giyecekler. Hizmet binaları ve uygulama noktaları hakkında gözetleme yapabilecek şüpheli şahıs ve otolara karşı daha dikkatli ve duyarlı bulunulacak. Grup amirlerimiz bölgelerindeki hizmet binalarını sık sık kontrol edecekler. Tüm personelimiz her zamankinden daha dikkatli ve duyarlı olacak, kesinlikle toplu halde bulunulmayacaktır. Nokta görevlilerimiz korumakla görevli oldukları hizmet binalarının yakınına yabancı araçları kesinlikle park ettirmeyeceklerdir. Herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmeyecektir.
 

Son Güncelleme: 03.11.2016 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15