Hatay’dan acı haber: 1 asker şehit

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amonos dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuşun şehit olduğu bildirildi.

14 Şubat 2017 Salı 17:11
Hatay’dan acı haber: 1 asker şehit

TSK’dan yapılan açıklamada, “Hatay Amanos Dağları'nda 14 Şubat 2017 tarihinde PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.

HATAY VALİLİĞİ: 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Hatay Valiliği, Amanoslar bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının muhtemel barınma alanları ile sığınaklarına yönelik olarak başlatılan operasyonlarda bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Bölgede sürdürülen operasyonlarda 14 Şubat 2017 Salı günü saat 14.30'da yaşanan sıcak temas sonucunda kahraman silahlı kuvvetlerimize mensup 1 askerimiz şehit olmuştur” denildi.
Bölgede operasyonların devam ettiği belirtilen açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu tespit edilen bir depo içerisinde bulunan malzemelerin de imha edildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 14.02.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15