Kilis bu sabah 3 roketle uyandı

Kilis bu sabah 3 roketle uyandı

05 Mayıs 2016 Perşembe 09:51
Kilis bu sabah 3 roketle uyandı
Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden sabah saat 07.50'den itibaren 3 Katyuşa roketatar mermisi atıldı. Farklı yerlere düşen mermilerin patlaması sonucu 1'i polis 2 kişi yaralanırken, büyük panik meydana geldi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.
Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisinin Kilis'e düşmesi  sonucu bir kişi yaralandı, bazı araç ve binalarda hasar oluştu. Suriye'den sabah erken saatlerde atılan roket mermilerinden biri Yaşar  Aktürk Mahallesi'ndeki Yaşar Aktürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İl Milli  Eğitim Müdürlüğü arasındaki duvara, ikincisi aynı bölgeye yakın bir sokağa isabet  etti. Patlamada lise ve Milli Eğitim Müdürlüğü binalarında hasar oluştu.
Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Roketin düştüğü sokakta yaralanan bir kişi, 112 Acil Servis  ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Patlama nedeniyle araç  ve binalarda hasar oluştu.
Bu olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Suriye'den ateşlenen üçüncü roket  mermisi, Necmettin Erbakan Mahallesi'nde inşaat halindeki 5 katlı binanın  çatısına isabet etti. Binada hasar oluştu.

Son Güncelleme: 05.05.2016 09:51
Anahtar Kelimeler:
KilisRoketAmbulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15