Kurban bayramı tatili de uzadı

Kurban bayramı tatili de uzadı

11 Temmuz 2016 Pazartesi 16:33
Kurban bayramı tatili de uzadı
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ramazan Bayramı’nda meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek, kazalarda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi.
Kurban Bayramı’nın da Ramazan Bayramı gibi uzun olacağının sinyalini veren Kurtulmuş, özetle şunları söyledi: TRAFİK SEFERBERLİĞİ Çok sayıda vatandaşımız, trafik kazalarında vefat etmiştir. Bunları Bakanlar Kurulumuzda ele aldık ve Türkiye'nin ölümlü trafik kazalarını sıfır noktasına indirecek bir kararlılığı ortaya koymak mecburiyeti var. Bu çerçevede alınacak tedbirler, bu tedbirlerin geliştirilmesiyle ilgili olarak da yoğun bir seferberliği başlatacağız. YİNE UZUN TATİL VAR Önümüzdeki bayramda (Kurban Bayramı) yine uzun bir tatil olacak. Ümit ediyorum ki önümüzdeki bayramda böylesine çok sayıda vatandaşımızın ölümüyle karşılaşmayız. Dileriz ki hiç ölüm olmasın, hiç kaza olmasın. Bunları sıfıra indirecek çalışmayı süratle gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve yerine getireceğiz.

Son Güncelleme: 12.07.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15