Meteoroloji'den önemli uyarı! Kış geri dönüyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika tahminlerine göre kış adeta geri dönüyor. Hafta başında İstanbul'da 20 derecelere yaklaşan hava sıcaklıkları yarından itibaren aniden düşecek, pazar gecesi 3 dereceyi görecek. İç Anadolu Bölgesi'nin bazı noktalarında ve Doğu Anadolu'nun birçok şehrinde ise kar görülecek...

22 Mart 2019 Cuma 09:31
Meteoroloji'den önemli uyarı! Kış geri dönüyor...

Meteoroloji uyardı! Kar, yağmur, soğuk geri dönüyor… Son dakika tahminlerine göre hava sıcaklıkları yarından itibaren hızla düşecek ve yurdun önemli bir kısmında yağış görülecek. Yağışlar iç ve doğu kesimlerde kar olarak gözlenecek. İstanbul’da ise hava sıcaklıkları hızlı şekilde düşecek, pazar gecesi İstanbul’da havanın 3 derece olması bekleniyor.

DİKKAT KIŞ GERİ DÖNÜYOR!

Hafta sonu hava nasıl olacak sorusu cuma günlerinde önem taşıyor. Bu hafta sonu yurdun birçok noktasında yağış, soğuk hava ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu ve Artvin çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 22.03.2019 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15