Önce gözaltına aldırdı sonra evlenme teklif etti

Önce gözaltına aldırdı sonra evlenme teklif etti

05 Temmuz 2016 Salı 12:14
Önce gözaltına aldırdı sonra evlenme teklif etti

Erzurum'da kamuda görevli A. Rıza Bayana, diyetisyen sevgilisi Fatma Polat'ı memleketine giderken havalimanında "gözaltına aldırıp" evlenme teklif etti. Güllerden kalp çizilen Nöbetçi Müdürün odasında sevdiği arkadaşını gören Fatma Polat, sürpriz evlilik teklifi öncesinde, polis tarafından çağrılınca korktuğunu söyledi.

Kamu görevlisi A. Rıza Bayana, DHMİ Nöbetçi Müdürlüğündeki arkadaşlarına 3 Temmuz günü uçakla Ankara üzerinden Kahramanmaraş'a gidecek yolculardan Fatma Polat'a sürpriz evlilik teklifi yapacağını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Erzurum DHMİ'de güvenlik kontrolünün yapıldığı alanda önlem alındı.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyetisyen Fatma Polat, belediye otobüsü ile hava limanına gelince ekip harekete geçti. Polis bölmesinde arkadaşının "İşte bu" demesi üzerine valizlerini x-ray cihazından geçiren Fatma Polat'a yaklaşan Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, kendisini tanıttktan sonra, "Çantanızı alır mısınız? Müdüriyete gitmemiz lazım. Sizinle ilgili bir sıkıntı var" dedi.

Polis müdürünün bu sözleri üzerine paniğe kapılan Polat, görevlilerin arkasından havalimanının üst katına çıktı. Nöbetçi müdürün odasına geçen Polat, ışıkların yanması ile birlikte güllerden kalp çizilen odada bekleyen arkadaşı A. Rıza Bayana'yı gördü. Hem şaşıran hem de derin bir 'Oh' çeken Polat, korkusunu unuttu.

Aşırı heyecanlanan Fatma Polat, arkadaşı A. Rıza Bayana'nın evlilik teklifi karşısında çok mutlu oldu. "Hayatta kaybetmekten korktuğum tek şey olur musun? Benimle evlenir misin?" teklifi karşısında şaşırarak, mutlu olan Polat, "Sıkıntı var' denilence korktum. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Evet, evet" diye karşılık verdi. Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, Devlet Hava Meydanları Erzurum İşletmesi'nde güzel bir olaya tanıklık edeceklerini belirterek, "Bir evlenme teklifi olacak. Mekan olarak da odamızı tercih ettiler. Yenge hanım şu an otobüste geliyor. Birazdan o süprizi yapacağız. Sayın savcım odanın hazırlığını yaptı. Bu videoyu sizlerle paylaşacağım. Devlet Hava Meydanları olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz" şeklinde anons yaptığı videoyu da sosyal medyada paylaştı. Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, hayırlı bir işe katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu bildirdi. Evlilik teklifi ardından Fatma Polat ile A. Rıza Bayana, aynı uçakla Ankara üzerinden memleketleri Kahramanmaraş'a bayram tatiline tatile giderken yayınlanan viedo tıklanma rekoru kırdı. Sürpriz evlenme teklifi yapan A. Rıza Bayana'nın bayram tatilinde Polat'ı ailesinden isteyeceği ve nişan yapacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 05.07.2016 12:14
Anahtar Kelimeler:
GözaltıEvlenme Teklifi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15