Polisin torbacı baskını ünlü isimlere uzandı

İstanbul polisinin 27 Eylül’de, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına düzenlediği operasyonda ünlü isimlerin de ifadelerine başvuruldu.

11 Ekim 2017 Çarşamba 09:45
Polisin torbacı baskını ünlü isimlere uzandı

Beyoğlu ve Şişli'de sokaklarda uyuşturucu satan 12 şüpheli yakalandı. Ünlü mekanlarda da uyuşturucu sattıkları tespit edilen şüpheliler emniyete götürüldü. Adreslerdeki aramalarda şüphelilerin satış yaptığı bazı tanınmış isimlerin de olduğu belirlendi.

Narkotik Polisi, o isimlere tek tek ulaştı. Manken ve oyuncu Yeşim G., bir evlilik programında ünlenen Ünal T., kitapevi sahibi Tolga B. ve ünlülerin diyetisyeni olarak tanınan Ceren T.'nin ifadesine başvuruldu. Haklarında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılan 4 kişi hakkında gözaltı işlemi yapılmadı. 12 kişi ise dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 10'u mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 11.10.2017 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15