THY uçağında pilot kavga etti!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Pakistan’ın Karaçi kentine gidecek uçağı sefere hazırlanırken önce kaptan pilot rahatsızlandı sonra yerine atanan pilot ile harekat memuru kavga etti. Uçuş iki saat rötarlı olarak gerçekleştirildi.

09 Ocak 2018 Salı 15:58
THY uçağında pilot kavga etti!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Karaçi seferini yapacak uçağının kalkışından önce kaptan pilot ile harekat memuru kavga etti, uçak iki saat rötarlı kalktı.

Airporthaber'in haberine göre dün yapılan TK708 sefer sayılı İstanbul-Karaçi uçağı sefere hazırlanırken uçağın mesul pilotu aniden rahatsızlandı. Bunun üzerine nöbetteki kaptan pilot Ü.D. uçuşa davet edildi. Uçağı teslim alan pilot Ü.D., uçuşta sayım sırasında bir yolcunun fazla olduğunun anlaşılması ve uçuşun gecikmesi üzerine sinirlendi.

Uçuş harekat memuru ile sözlü münakaşaya giren pilot Ü.D.’nin küfürlü konuşması üzerine harekat memuru ile pilot arasındaki tartışma büyüdü. Uçakta görevli diğer ekipler araya girdi ancak taraflar bir türlü sakinleşmedi. Bunun üzerine polis çağırıldı.

Polis tarafları ikna etti ve kavga tatlıya bağlandı. Uçak 2 saat 20 dakika gecikmeli de olsa Karaçi’ye hareket etti.

Son Güncelleme: 09.01.2018 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15