'Tombi' bir velinin şikayeti sebebiyle sınıfından ayrılmak zorunda

İzmir’de bir sınıf dolusu çocuğun en iyi dostu olan Tombi yuva arıyor. Çünkü bir veli Tombi’nin sınıfta olmasından rahatsız oldu ve şikayette bulundu.

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:14
'Tombi' bir velinin şikayeti sebebiyle sınıfından ayrılmak zorunda

İzmiri’n Bayraklı ilçesinde bir ilkokul. Diğer sınıfların aksine, bu 3. sınıf öğrencilerinin arasında farklı bir isim var, Kedi Tombi. Kedi Tombi, Öğretmen Özlem Pınar Ivaşcu ve sınıfının okul bahçesinde beslediği bir kedi. Tombi ve arkadaşları birbirlerini o kadar çok seviyorlar ki Tombi onları derslerde de yalnız bırakmıyor. 

Haber görseli

ajanimo.com'de yer alan haber şöyle:

Özlem Pınar Ivaşcu’nun öğrencileri ve Tombi’nin arkadaşı. Öğrenciler Tombi rahatsız olmasın diye sınıfta koşmuyor, yüksek sesle konuşarak onun uykusunu bölmek istemiyor, her sabah Tombi’nin mamasını suyunu kontrol edip onunla vedalaşmadan sınıftan ayrılmıyorlarmış. Tombi artık sınıfın bir öğrencesi olunca, Özlem öğretmen Tombi‘nin aşılarını yaptırıp ona bir karne çıkarmış. 

Haber görseli

Çocuklar okula hiç olmadığı kadar hevesli gidince veliler de bu durumdan oldukça memnun olmuşlar. Biri hariç. Sınıfın 33 öğrencisi ve 32 velisi bu durumdan oldukça memnunken bir veli Tombi’yi sınıfta istemiyor. Diğer velilerin ve öğretmenin ısrarı da veliyi ikna etmeye yetmemiş. Özlem Öğretmen veli tarafından defalarca şikâyet edilmiş. Geceleri okulun bahçesinde yatan Tombi hem şikâyet edildiği için hem de geceleri sokakta kalmasın diye yuva arayışına girildi. Tombi şu an Özlem Öğretmenin evinde misafir ancak Özlem Öğretmenin evinde zaten 3 kedisi var. Sevgi dolu Tombi’nin 33 öğrencinin ilgisini özletmeyecek sıcak bir yuvaya ihtiyacı var.

Son Güncelleme: 21.02.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15