Uzaklaştırma cezası bitti; imam nikâhlı eşini öldürdü!

Gaziantep’te imam nikâhıyla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Arzu Gültekin’i (32) otomobilde öldürüp cesetle 5 saat şehirde tur atan Cuma Pancar’ın (38), şiddet uyguladığı için 3 ay uzaklaştırma cezası aldığı ve cinayeti de cezasının bittiği gün işlediği ortaya çıktı.

19 Ekim 2017 Perşembe 11:05
Uzaklaştırma cezası bitti; imam nikâhlı eşini öldürdü!

Habertürk'ten Yusuf Kılıç'ın haberine göre, ilk evliliğinden 3 çocuğu olan ve elyaf ve pamuk atölyesi bulunan işadamı Cuma Pancar, yaklaşık 3 yıldır imam nikâhıyla Arzu Gültekin’le birlikte yaşıyordu. Pancar’a, genç kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay uzaklaştırma cezası verildi. İddiaya göre Pancar, cezasının bittiği önceki gün konuşmak ve barışmak için Arzu Gültekin’i, yemeğe davet etti. Barışma teklifine olumsuz yanıt alan Pancar, lüks otomobiline zorla bindirdiği Gültekin’i başına tabancayla 2 el ateş ederek öldürdü. Kanlı ve kırık camlı araçla gezen Pancar’ı görenler durumu polise bildirdi. Polis, MOBESE kameraları kayıtlarından plakasını tespit ettikleri aracı Kale Mahallesi’nde durdurdu. Otomobilindeki cesetle 5 saat boyunca kentte dolaştığı belirlenen Pancar gözaltına alınrken, Gültekin’in cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Haberin devamını okumak için tıklayın:

Son Güncelleme: 19.10.2017 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15