Metoroloji'den yağmur uyarısı

Meteoroloji'nin verilerine göre yarından itibaren Trakya'dan giriş yapacak olan yağışlı hava, hafta sonuna kadar İstanbul ve çevresini etkileyecek. Hava sıcaklıkları yağmurla beraber hissedilir derecede düşecek, bugün hissedilen sıcaklık 42 dereceye kadar yükselirken cuma günü 29 derece civarlarında seyredecek. Yağmur yağışı ne zamana kadar sürecek? Hafta sonu hava nasıl olacak?

26 Temmuz 2017 Çarşamba 13:55
Metoroloji'den yağmur uyarısı

Sıcaklardan bunalanlara müjde Meteoroloji’den geldi. Önümüzdeki günlerde yurda kuzey doğudan giriş yapacak olan yağmurlu hava yarından itibaren Marmara ve Ege bölgelerinin tamamını etkileyecek. Yağışlar cuma günü doğuya doğru ilerlese de Marmara’yı terk etmeyecek. İstanbul yarından itibaren iki gün boyunca yağışın etkisi altında olacak. Yağışlar cumartesi ve pazar günü Karadeniz Bölgesi’nin doğusuna doğru ilerleyerek yeni haftada yurdu terk edecek.

İSTANBUL HİSSEDİLİR DERECEDE SERİNLİYOR

Gelen yağmurlu havayla birlikte İstanbul’da hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün anlık verilerine göre bugün öğlen saatlerinde hissedilen sıcaklık 42 derece dolaylarında seyrederken cuma günü bulutlu havanın da etkisiyle 29 dereceye düşmesi bekleniyor. Cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları yeniden artmaya başlayacak yeni hafta bunaltıcı sıcaklarla başlayacak.

istanbul-cuma-gunu

cuma-gunu-hava-duruu

Son Güncelleme: 27.07.2017 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15