Anadolu’nun Abdalları Odunpazarı’nda olacak

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü “Anadolu’nun Abdalları (Bozlaklar) Konseri düzenliyor.

18 Ocak 2017 Çarşamba 14:24
Anadolu’nun Abdalları Odunpazarı’nda olacak

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü “Anadolu’nun Abdalları (Bozlaklar) Konseri düzenliyor.

20 Ocak 2017 Cuma günü saat 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan konsere, Kırşehir Mahalli Sanatçıları Tahir Uçar, Burhan Ertaş, Vedat Öz, Kenan Çulha, Bayram Doğan ve Musa Çekiç katılacak.

Anadolu’nun Abdalları (Bozlaklar) Konseri’ni dinlemek isteyen vatandaşlar,  biletleri Odunpazarı Belediyesi Kültür Merkezleri’nden temin edebilirler.

===========

Geleneksel sanatlara tam destek

Öte yandan Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu Başkanı Uğur Bilge ve grup üyeleri katıldı.

Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu’na Odunpazarı Belediyesi olarak gerekli destekten kaçınmayacaklarının sözünü verdi. Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Odunpazarı Kent Konseyi Geleneksel El Sanatları Çalışma Grubu Başkanı Uğur Bilge ise Başkan Kurt’a Odunpazarı için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

===========

Hayvansevere yardım eli

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, sokak hayvanlarının sağlığını korumak amacıyla çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen istekleri değerlendirerek çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda son olarak Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri evinde 17 adet sokak kedisine bakan vatandaşın çağrısına cevap verdi.

17 kedinin bakımını üstlenen hayvansever bir vatandaş,  Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile iletişime geçerek kedilerin bazılarının hasta olduğunu söyledi. Hayvansever vatandaş, kedilerinin aşılarının yapılması için Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne talepte buldu.

17 adet kedinin bakımını üstlendiğini belirten hayvansever vatandaş, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün yapılan çağrıya anında cevap verdiğini belirtti. Ekiplerin kedilerin muayenelerini ve aşılarını büyük bir titizlikle yaptıklarını belirten hayvansever vatandaş, yapılan uygulama için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 18.01.2017 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15