Ataşehir Belediyesi: Soruşturma dosyasının takipçisiyiz

Ataşehir Belediyesi, "İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir ihale dosyasıyla ilgili ihbar üzerine başlattığı soruşturma kapsamında, 5 personelinin savunmaları alınmak üzere Adliye’götürülmeleri ve ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakılmaları" konusunda yazılı bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama:

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:10
Ataşehir Belediyesi: Soruşturma dosyasının takipçisiyiz

KAMUOYUNA DUYURU!

 

 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir ihale dosyasıyla ilgili ihbar üzerine başlattığı soruşturma kapsamında, 5 personelimiz savunmaları alınmak üzere Adliye’de hazır edilmişlerdir. İfadelerin alınmasıyla birlikte, mevcut deliller dikkate alınarak personelimiz serbest bırakılmıştır. 

Söz konusu ihale kapsamında, personelimiz 14.05.2018 tarihinde de aynı dosya ile ilgili ifadelerini vermişlerdir.

Yargı sürecinin devam ediyor olması ve herhangi bir yargı merciini etkilememek adına ayrıntılara girmeden, soruşturma dosyasının takipçisi olduğumuzu, ihale sürecinde kamu yararı gözetilerek Kamu İhale Kurumu kararları uyarınca ihalenin sona erdirildiğini ve adaletin tesisi bakımından Ataşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen gerekleri yerine getirdiğimizi ve getireceğimizi bildiririz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Ataşehir Belediye Başkanlığı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15