Ataşehir'de geri dönüşüm aktivitelerle hızlanıyor

“Ataşehir Belediyesi Atık Geri Dönüşüm Projesi” İçerenköy Mahallesi Bilgilendirme Toplantısı ile başladı.

22 Aralık 2016 Perşembe 16:21
Ataşehir'de geri dönüşüm aktivitelerle hızlanıyor

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün hazırladığı proje kapsamında, mahalle toplantılarının yanında Ataşehirli vatandaşların çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmesi için “Kapı Kapı Bilgilendirme” faaliyetleri yapılacak.

Yine Atık Geri Dönüşüm Projesi kapsamında Ataşehir’de belirlenen yerlerde “Eğitim Aracı” noktaları oluşturulurken,  geri dönüşüm kumbaralarının yanında eğlenceli “Sokak Aktiviteleri” ile "Okul Eğitimleri" düzenlenecek.

Mahalle toplantıları ve kapı kapı bilgilendirme faaliyetleri İçerenköy, Küçükbakkalköy ve İnönü mahallelerinde yapılırken, diğer etkinlikler tüm Ataşehir’de düzenlenecek.

Neşet Ertaş Kültürevi’nde 21 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen İçerenköy Mahallesi Bilgilendirme Toplantısı’na; Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, TAP Derneği Teknik Danışmanı Savaş Arna, ÇEVKO Merkez Atık Yönetim Uzmanı Gonca Gülçiçek, cam-bitkisel atık yağ-elektronik ve ambalaj atığında lisanslı firma temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15