"Ayın Şoförü"ne ödülü Başkan Çerçioğlu'ndan

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk otobüsleri hizmet binasını ziyaret etti. Ziyarete Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç’de katıldı.

23 Aralık 2016 Cuma 12:58
"Ayın Şoförü"ne ödülü Başkan Çerçioğlu'ndan

ÖDÜLÜ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE ORTEKİN VERDİ

Yapılan ziyarette kasım ayının örnek şoförü seçilen Fatih Demir için ödül töreni de yapıldı. Demir’e ödülü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve eski Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin tarafından verildi. Örnek şoför Demir yine örnek bir davranış sergileyerek ödülünü Şehit Ailelerine bağışladığını belirtti.

Başkan Çerçioğlu ayın şoförü seçilen Fatih Demir’i tebrik ederken “Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartları hepimiz biliyoruz. Sizde çok zor bir mesleği yerine getiriyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu. İlhami Ortekin ise başarısından dolayı Demir’i kutlarken “Öncelikle halk adına çok teşekkür ediyorum. İnsanların canı  şoförlerimize emanet. Ailelerinize bırakacağınız en güzel miras bu başarılardır. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE ORTEKİN’E TEŞEKKÜR

Geleneksel olarak başarılı şoförleri ödüllendirdiklerini belirten Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, “2016 yılının Kasım ayı ödülünü şoför arkadaşımız Fatih Demir’e layık gördük. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu ile eski belediye başkanımız sayın İlhami Ortekin’e ödül törenimize katıldığı ve ziyaretleri nedeniyle tüm şoför arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.12.2016 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15