BAHAR EVİ SAKİNLERİNDEN ATA’YA SAYGI

Çankaya Belediyesi Bahar Evi sakinleri 10 Kasım öncesi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etti.

10 Kasım 2018 Cumartesi 10:41
BAHAR EVİ SAKİNLERİNDEN ATA’YA SAYGI

Çankaya’da yaşayan yaşlı vatandaşların vakit geçirerek sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabildiği Bahar Evleri sakinleri büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılı öncesi Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’ya olan saygılarını gösterdi.

Her kesimden Çankayalıya en iyi hizmeti sunmaya gayret gösteren Çankaya Belediyesinin yaşlı vatandaşların yararlanabilmesi için ilçenin 7 noktasında faaliyet gösterdiği Bahar Evlerine gelen yurttaşlar ilerleyen yaşlarına aldırmadan Ata’sına giderek sevgilerini sundular.

Atatürk’e saygılarını gösteren Ayrancı, Cebeci, Oran, Sokullu, 100. Yıl, Mutlukent ve Esat Bahar Evi’nden gelen yüzlerce Çankayalı bu anlamlı günde Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etmenin mutluluğunu ve gururunu doyasıya yaşadılar.

Son Güncelleme: 10.11.2018 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15