BALALILARDAN TAŞDELEN’E ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Balâlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve beraberindeki heyeti konuk etti.

17 Nisan 2018 Salı 12:25
BALALILARDAN TAŞDELEN’E ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, geçen ay gerçekleştirilen olağan genel kurulla Balâlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilen Nihat Yıldırım ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Başkan Alper Taşdelen ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Nihat Yıldırım, “Çankaya’ya yakın olmamız ve ilçemizden ayrılan 7 köyün Çankaya’ya bağlanmasıyla kurduğumuz yakın ilişkinin artarak süreceğinden kuşkum yok. Her yıl Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz Hasat ve Kültür Festivali’nde sevgili başkanımızı da aramızda görmekten onur duyarız ve büyük bir iftar organizasyonunu da belediyemizin katkılarıyla bir köyümüzde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Başkanımızın katılımı ve desteği bizim için önemlidir” dedi.

Bala’nın siyaset ve ticaret bakımından Ankara’nın önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de kapılarının da yüreklerinin de her zaman Balalılara açık olduğunu söyledi. Bala’da bir iftar programına katılacağının sözünü veren Taşdelen, festivaller ve diğer organizasyonlar konusunda da desteklerinin  süreceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15