BARINAĞIN AFRİKALI KONUKLARI VAR!

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, son dönemde misafir ettiği hayvanlarla adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü. Barınağın son misafirleri ise iki cennet papağanı ve bir su kaplumbağası.

20 Ağustos 2017 Pazar 11:55
BARINAĞIN AFRİKALI KONUKLARI VAR!

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, son günlerde adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü. İşlevi sahipsiz köpeklerin rehabilitesi ve bakımı olmasına rağmen sahipsiz her türlü hayvana kapılarını açan Çankaya Belediyesinin Mühye’deki barınağının son misafirleri ise iki cennet papağanı ve bir su kaplumbağası.

Yaşlı sahibi tarafından Mühye hayvan barınağına bırakılan su kaplumbağası yüzlerce köpeğin arasında yaşamına şimdilik akvaryumda devam ediyor. Su kaplumbağalarının ‘Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası’ türündeki bu sevimli misafir, barınakta yeni sahibini bekliyor.

Barınağın diğer misafirleri olan cennet papağanlarının ise anavatanı Afrika olmasına rağmen bugünlerde Çankaya’da ikamet ediyorlar. İnsanlarla bağ kurabilecek sosyal canlılar olarak nitelendirilen cennet papağanları barınakta hem ziyaretçilerin hem de çalışanların ilgi odağı oldu. Barınak görevlileri ise papağanlara Bıcır ile Bıcırık isimlerini verdi. Şimdilik barınakta kalan bu sevimli hayvanlar için yeni yuvalar aranıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15